Want alles gaat voorbij, maar niets gaat over

Jo Claes

Thriller en Detective

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Geef je mening

Op een avond in april wordt Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de federale politie van Leuven, omvergereden. Zijn arm is gebroken, de chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Een week later wordt een bevriend echtpaar van Berg vermoord. De dader laat hen op een bizarre manier achter, vastgebonden op stoelen en met een plastic zak over hun hoofd. In hun onmiddellijke nabijheid treft de politie een cijfer aan. Omdat Berg met ziekteverlof is en de slachtoffers kende, mag hij het onderzoek niet zelf voeren. Zijn frustratie en machteloosheid worden nog groter wanneer een tweede koppel uit zijn kennissenkring op dezelfde wijze wordt gedood. Ook dit keer laat de dader een getal achter. Berg is ontzet wanneer hij ontdekt dat de moorden verband houden met zijn verleden en met de grote liefde van zijn leven. Tegen het bevel van zijn superieuren in gaat hij zelf achter de moordenaar aan.

Wat anderen schrijven over dit boek

Een heel spannend boek, door de flashbacks moet je wel aandachtig zijn maar de vlotte schrijfstijl helpt. Je wordt op een dwaalspoor gezet en de ontknoping is verrassend. Ik ga in de bib op zoek naar boeken van Jo Claes.

Schitterend boek uit de reeks met Thomas Berg. Spannend, vlot geschreven, mooi intrige en onverwachte (of toch niet zo onverwachte?) ontknoping. Een boek dat je moeilijk kunt weglegen...

Schrijf je mening over dit boek

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Maak je profiel aan

Meld je aan om verder te gaan!