Want alles gaat voorbij, maar niets gaat over

Door Jo Claes

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Op een avond in april wordt Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de federale politie van Leuven, omvergereden. Zijn arm is gebroken, de chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Een week later wordt een bevriend echtpaar van Berg vermoord. De dader laat hen op een bizarre manier achter, vastgebonden op stoelen en met een plastic zak over hun hoofd. In hun onmiddellijke nabijheid treft de politie een cijfer aan. Omdat Berg met ziekteverlof is en de slachtoffers kende, mag hij het onderzoek niet zelf voeren. Zijn frustratie en machteloosheid worden nog groter wanneer een tweede koppel uit zijn kennissenkring op dezelfde wijze wordt gedood. Ook dit keer laat de dader een getal achter. Berg is ontzet wanneer hij ontdekt dat de moorden verband houden met zijn verleden en met de grote liefde van zijn leven. Tegen het bevel van zijn superieuren in gaat hij zelf achter de moordenaar aan.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door christine van poyer

op 07/04/2019

Ik vond dit weer een mooi Thomas Berg-verhaal. Ontspannende lectuur!

Lees meer

Door Marina Matysen

op 30/06/2018

Een heel spannend boek, door de flashbacks moet je wel aandachtig zijn maar de vlotte schrijfstijl helpt. Je wordt op een dwaalspoor gezet en de ontknoping is verrassend. Ik ga in de bib op zoek naar boeken van Jo Claes.

Lees meer

Door Marianne Maes

op 05/05/2018

Schitterend boek uit de reeks met Thomas Berg. Spannend, vlot geschreven, mooi intrige en onverwachte (of toch niet zo onverwachte?) ontknoping. Een boek dat je moeilijk kunt weglegen...

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief