De wolf van Colombes

Koen Strobbe

Thriller en Detective — Bekijk andere genomineerde in dit genre

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Geef je mening

Nadat Laura en Nicolas hun drukke leven in Parijs vaarwel zegden, wordt een oude Provençaalse dokterswoning hun nieuwe droom. Terwijl ze gulzig het herfstige Zuiden ontdekken, worden ze geconfronteerd met de intriges van de plaatselijke bevolking. Het hele dorp aast op het landgoed van een rijke truffelboer, de plaatselijke notaris draait zijn hand niet om voor wat fraude meer of minder en zelfs aan het verleden van hun nieuwe woning ontdekken ze een diepzwarte rand. Voor ze het goed en wel beseffen, raken ze verstrikt in een kluwen van vastgoedzwendel, onfrisse wijnhandel, kinderroof en iets wat veel weg heeft van nazipraktijken.

Wat anderen schrijven over dit boek

Alweer een tijdje geleden dat ik dit boek las, maar het was meeslepend, sterk verteld, met real-live karakters die me zo naar de Provence ‘beamden’. Top fictie : alle brillen!

Een nog jonge auteur in het Vlaamse leeslandschap die meer dan een kans verdient. Ik hou van de ruimtes waarin zijn boeken zich afspelen: mooi en sfeervol uitgewerkt, bijna sprekend. Spannende plot.

Schrijf je mening over dit boek

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Maak je profiel aan

Meld je aan om verder te gaan!