Empire Falls

Door Richard Russo, R. Russo

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Het stadje Empire Falls in Dexter County, Maine, heeft betere tijden gekend. De hout- en textielindustrie die het kloppende hart van de gemeenschap vormden, zijn langzaam doodgebloed. De indrukwekkende fabrieken van de eens zo machtige Whiting-familie zijn niet meer dan een schimmige herinnering aan de grandeur van vroeger tijden. En te midden van de ruïnes van het Whiting-koninkrijk werkt Miles Roby al twintig jaar lang in de Empire Grill. Samen met de andere inwoners van Empire Fall blijft hij hopen - tegen beter weten in - dat eens het tij zal keren.
Empire Falls is een prachtige tragikomedie die bevolkt wordt door een bont gezelschap van onvergetelijke personages: Miles zelf, zijn vrouw Janine die van hem wil scheiden, hun dochter Trick, Miles' vader Max en Mrs. Whiting, de laatste erfgename van het Whiting-imperium.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Roberto Verde

op 04/09/2020

Mijn ontdekking van Russo, zoveel jaren geleden. Sindsdien ben ik fan. Ongecompliceerde verhalenverteller met veel humor en haarscherpe karakters. Een trieste lotsbestemming is op de achtergrond aanwezig.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief