Het huis van je dromen

Door VERONICA HENRY

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

Zou jij je droomhuis herkennen als je er recht voor stond?

Een heerlijke feelgoodroman over een beeldschoon oud huis, voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell

Van de auteur van Echte liefde vind je in de boekhandel

Hunter’s Moon is het perfecte huis in de meest schilderachtige omgeving die iemand zich maar zou kunnen wensen: in een dal naast een riviertje in de mooie, heuvelachtige streek de Cotswolds. Vijftig jaar lang werd het bewoond door de familie Willoughby, maar door onvoorziene omstandigheden moeten er nu nieuwe eigenaren voor worden gezocht.

Belinda Baxter, de makelaar die het voormalige jachthuis onder haar hoede heeft, voelt zich tot diep in haar ziel aangetrokken tot het prachtige gebouw, en ze wil er heel graag het perfecte gezin voor vinden. Maar als door de verkoop oude geheimen aan het licht komen en Belinda wordt geconfronteerd met een dramatische geschiedenis over een familie die verscheurd wordt door meningsverschillen, zal ze ook eindelijk haar eigen verleden en haar gebroken hart onder ogen moeten zien…


Over de boeken van Veronica Henry

‘Veronica Henry schrijft fantastisch.’ Jill Mansell

‘Heerlijke roman over liefde, verlangen, hoop en dromen.’ Woman and Home

‘Een fijn verhaal over liefde, compassie en veerkracht.’ The Sun

‘Heerlijk boek.’ Hebban.nl

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Katrijn Van Mol

op 24/05/2018

Het verhaal speelt zich af in Peasebrook waar Belinda Baxter een succesvol makelaarster is. Ze krijgt de kans om Hunter’s Moon te verkopen. Hunter’s Moon is een huis dat je nooit meer wilt verlaten eens je er eenmaal geweest bent. Sally en Alexander moeten noodgedwongen hun huis, de plaats waar ze verliefd werden, waar al hun herinneringen zijn, verkopen. De reden voor dit willen ze voor hun 2 kinderen Leo en Jess verbergen, maar dit gaat niet voor eeuwig.

Dit verhaal wisselt tussen het heden naar het verleden.
In het heden leren we Belinda Baxter kennen. Door haar niet zo prettige verleden heeft ze zich volledig op haar werk gegooid en is daarin zeer succesvol. Ze is hoopvol om ooit het huis van haar dromen te vinden dat haar een compleet gevoel geeft, maar ze sluit haar af voor liefde en relaties. Als ze 2 speciale huizen mag verkopen, zal ze deze gevoelens toch onder ogen moeten komen.
We zien ook hoe Sally en Alexander in het nu leven en hoe hun liefde is voor Leo.
In het verleden krijgen we een jonge Sally te zien die Alexander ontmoet en als hun huishoudster in de Willoughby-clan wordt gewikkeld. Van de flamboyante moeder van Alexander, die een succesvol schrijfster is, tot zijn eigenzinnige zussen en een nogal norse vader, wordt Sally verwelkomd en geboeid door dit ongewone gezin en wordt zij verliefd op Hunter's Moon. Maar zoals alle families hebben de Willoughby's hun geheimen.

De personages zijn goed ontwikkeld en sympathiek zodat je het gevoel hebt hen echt te kennen.
Ook Peasebrook - en vooral Hunter’s Moon - komt echt tot leven. Alle details van het huis maken dat je er zelf wil wonen.

‘Het huis van je dromen’ is een aangrijpend verhaal over liefde, familie, verdriet en hoop. Een mooi verhaal dat je blijft boeien tot het einde.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief