Dansen in diep water

Laure Van den Broeck

Jeugd & young adult

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd

Bess strandt na een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland, samen met tien andere meisjes. De koele, intelligente Rafa neemt de leiding, terwijl de charismatische January voorstelt om lekker lui van het paradijs te genieten. Terwijl Bess intens verlangt naar haar knusse bed, een bord écht eten en de troost van haar laptop, wordt de groep verscheurd door een conflict. Als ze niet samenwerken, kunnen ze dan wel worden gered?

Het eiland brengt het beste en het slechtste in de meisjes naar boven, met vreselijke gevolgen. Eén ding is zeker: niemand is onschuldig.

Een ijzersterk portret van vriendschap, verraad en de steeds verschuivende machtsverhoudingen tussen tienermeisjes.


Waarderingen

Wat anderen schrijven over dit boek

Dit was een mega spannend boek.Dansen in diep water vertelt het verhaal van een groep meisjes die na een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland belanden. Het houd je in spanning tot de laatste pagina. Dit boek toont aan dat je vrienden nodig hebt om te overleven.

Ondanks de goede recensies en mijn hoge verwachtingen bij het lezen van de achterflap, kon dit boek mij niet bekoren. Ik vond het niet genoeg uitgewerkt en niet geloofwaardig gebracht. Ik had graag nog wat meer duiding gehad bij de personages en hun beweegredenen, ik bleef wat op mijn honger zitten.

Heerlijk,spannend boek. Karakters van de meisjes zijn boeiend en geloofwaardig. Een boek voor tieners EN volwassenen.

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!