Slaap!

Annelies Verbeke

Fictie

3.5 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Maya lijdt aan slapeloosheid. Ze probeert van alles om een paar uur rust te krijgen. Niets helpt. 's Nachts haalt ze uit frustratie mensen uit hun slaap. Op een van haar tochten komt Maya haar mannelijke evenknie tegen: Benoit. Het is het begin van een bizarre en tedere relatie die niet gemaakt lijkt om stand te houden.
'Anders dan zoveel andere debutanten bezondigt Verbeke zich niet aan overdreven mooischrijverij en is ze niet behept met de neiging te demonstreren wat ze allemaal in haar mars heeft.' - De Morgen
Winnaar Gouden Ezelsoor 2005
Vlaamse Debutantenprijs 2004
'Een sfeervolle, suggestieve en trefzekere roman.' - Opzij

Wat anderen schrijven over dit boek

Het boek "Slaap" is een echte aanrader. Verbeke A, de schrijfster schrijft het boek op een leuke manier. Ondanks het zware onderwerp zal je meerdere keren kunnen lachen. Je kan je echt verplaatsen in de personages zodat je beleeft wat de personages beleven. Het boek "Slaap" leert de lezer wat de gevolgen zijn van slaaptekort. Het enige minpuntje is in het begin de schrijfster wisselt meerdere keren van vertelperspectief waardoor de lezer soms verward is, omdat hij/zij de personages nog niet kent.

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!