De selectie

Kiera Cass

Fictie

4.5 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.


Wat anderen schrijven over dit boek

Dit boek is super !! <3

Dit boek is super !! <3

Mijn zus heeft de reeks van al deze boeken en dit is het eerste boek van de reeks. Voor ik dit boek las wist ik niet dat ik prinsessenboeken tof vond om te lezen, maar mijn zus drong erop aan dat ik het boek zeker moest lezen en het was het zeker waard. Ik vond het boek top, in een paar dagen was hij al uit en het heeft zeer veel pagina's, dit is dus zeer positief. De andere boeken uit de reeks zijn ook zeer mooi maar als ik er een uit zou moeten kiezen zou het De Selectie zijn.

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!