De jongen in het graf

Door Toni Coppers

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens. Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren. Hij weet zeker dat ook de vijfarige Arne in handen van Meersman is gevallen. Zijn lichaam is echter nooit gevonden. Zonder lichaam geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die Masson al een halve carrière bezighoudt en die hem diep in zijn ziel raakt. Op zijn sterfbed vraagt Meersman onverwacht om Masson te zien. Hij wil hem iets vertellen...

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Sandra Vrijdags

op 08/08/2019

Boek in een ruk uitgelezen.
Deed me een beetje denken aan een ander boek (De Fluisterman), maar spannend met een verrassend einde.

Lees meer

Door James

op 22/09/2018

De beste uit de reeks... maar Coppers overtreft iedere keer zichzelf. Dus uitkijken naar de volgende. (hopelijk opnieuw met Masson in een prominente rol)

Lees meer

Door Bart De Vos

op 27/07/2018

Wederom een literair meesterwerkje van Coppers. Dit boek bevat weinig 'actiescenes' , maar kan toch bekoren. Geweldig hoe alles klopt en hoe mooi de puzzelstukjes in mekaar vallen. Wanneer komt de volgende ?

Lees meer

Door martine derycke

op 04/06/2018

Hoewel het over een vreselijk thema gaat, (kindermisbruik en moord) weet Coppers op sublieme wijze de valkuilen te vermijden. Geen bloederige beschrijvingen maar degelijk speurwerk en weer eens een prachtrol voor Masson. Wat hou ik van die getormenteerde filosoof.

5 brilletjes

Lees meer

Door Annick Lambert

op 22/05/2018

Toni Coppers heeft zichzelf overtroffen met deze misdaadroman. Het is een literaire misdaadroman die je van bij het begin te pakken heeft. De karakters worden uitgediept, het plot klopt als een bus en houdt je in de ban tot op het einde. Ook de mooie filosofische passages konden me echt bekoren.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief