Leven zonder filter

Fleur Groningen, Fleur Groningen

Mens en maatschappij

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk hoogsensitief.
In Leven zonder filter vertelt Fleur van Groningen openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Het boek was bij publicatie in 2017 meteen een gigantisch succes en domineerde maandenlang de top 10.


Wat anderen schrijven over dit boek

Als zoekende mens had ik moeite met de theorie van Elaine Aron. Niet altijd herkenbaar. Zo gericht op introverte personen.
Toen ik dit boek las viel alles plots op zijn plaats. Zoveel herkenning! Het boek staat VOL met onderstreepte passages.
Zoveel dank, Fleur.

Dubbel gevoel bij dit boek. Te veel anekdotiek. Te weinig theoretische grondslag. Boek heeft een erg hoog 'kijk eens wat ik allemaal al heb meegemaakt'-gehalte, wat de geloofwaardigheid niet ten goede komt.

Ik ben heel blij dat Fleur van Groningen beslist heeft om het boek “leven zonder filter” te schrijven. Het is heel vlot leesbaar en ik heb er heel veel van op gestoken. Ik had het boek van Elaine Aron een half jaar eerder gelezen. Dit was de eerste keer dat ik hoorde over hoog sensitieve personen. Ik vind Leven zonder filter een prima aanvulling, vooral omdat het zeer persoonlijk is en haar zoektocht beschrijft. Iemand die zich niet kan voorstellen hoe de wereld voor een HSP eruit ziet, kan heel veel opsteken uit dit boek.

Blij met dit boek van herkenning, begrip, tools, reflectie, humor, zoveel om dankbaar voor te zijn... Love you Fleur! <3

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!