Zomerhuis met zwembad

Herman Koch

Fictie

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de Medische Tuchtraad. Over die Tuchtraad maakt hij zich niet echt zorgen: `Een schorsing van een paar maanden, daar komt het op neer. We kennen elkaar allemaal, meer zal het niet worden. Maar is het wel een medische fout? Marc had immers een rekening te vereffenen met zijn patiënt, die net iets te veel belangstelling toonde voor diens mooie vrouw Caroline. Of heeft het alles te maken met de gebeurtenissen in het zomerhuis waar het echtpaar Meier het gezin Schlosser had uitgenodigd?

Wat anderen schrijven over dit boek

fantastisch boek met een rustige zorgvuldige opbouw. Cynisme. halverwege wordt je meegesleurd in een verhaallijn die met een vol tempo op gang schiet, waarbij het onmogelijk is om het boek nog aan de kant te laten liggen. Spannende afwikkeling

Verrassende verhaallijn.

Na 2 zinnen was ik verkocht. Grappig maar wel zeer cynisch. Spannend. Een topper. Ook leuk voor artsen dit boek, want het hoofdpersonage is een huisarts.

Schitterend en spannend. Leest in een ruk uit.

Hermans beste boek (tot nu toe)

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!