Wat anderen schrijven over dit boek

Door Jeff Mathieu

op 18/11/2019

Wat een spannend boek! Het verhaal springt meerdere keren van het heden naar het verleden en natuurlijk omgekeerd. Hierdoor zie je gemakkelijk de verschillen tussen het leven voor Grace en Jack getrouwd waren en hoe het nu is. Het lijkt het perfecte koppel, Grace de perfecte huisvrouw en Jack een succesvolle advocaat die vrouwen van huishoudelijk geweld verdedigd. Maar niets is minder waar! Uiteindelijk blijkt Jack gewoon een psychopaat die kickt op de geur en het geluid van angst. Ook blijft het boek spannend tot de laatste pagina’s. Want wat gaat er nu ook verder gebeuren met Millie, de zus van Grace die het syndroom van down heeft. Gaat Jack haar ook gebruiken om zijn verlangen naar angst te vervullen?

Achter gesloten deuren zorgt voor spanning van het begin tot het einde. Je zou het in één keer kunnen uitlezen zonder verveeld te raken. Dit boek is zeker een aanrader voor wie houd van spannende verhalen met onverwachte wendingen.

Lees meer

Door Noa Vanderidt

op 11/11/2018

De thriller Achter gesloten deuren was absoluut een top boek. Het boek gaat over een getrouwd koppel Jack en Grace. Ze lijken het perfecte koppel, maar dat is niet het geval. Het boek heeft een zeer duidelijke structuur en naarmate je verder leest wordt het als maar spannender. Je kruipt echt in de huid van het hoofdpersonage Grace. Tijdens het lezen probeer je automatisch me te denken hoe ze uit het gruwelijke huwelijk kan uitstappen dit maakt het boek ook erg intens. De afwisseling van heden en verleden zorgt ook dat je meer informatie te weten komt over de personages, hoe ze elkaar hebben leren kennen, etc. Eens je in het verhaal komt wil je het meteen uitlezen. Het boek is dus echt een aanrader!

Lees meer

Door niels

op 11/11/2018

Het is een zeer spannende verhaal dat begint met het perfecte koppeltje of dat lijkt het toch, maar niets is minder waar hoe verder je hoe meer je te weten komt wat er achter de gesloten deuren afspeelt. Het verhaal speelt zich af in het heden en soms gaat het met een flashback terug gaat naar het het mooie leven van voor het koppel getrouwd was. Ik vind dat het thema van het boek zeer duidelijk is namelijk schijn bedriegt. Ik vind het ook een meerwaarde dat het verhaal vertelt wordt vanuit het standpunt van de vrouw waardoor ik persoonlijk vind dat het verhaal een grotere impact heeft. De schrijfstijl van het boek vind ik zeer fijn om te lezen. Het boek is een zeer gruwelijke en spannende thriller die je van begin tot einde meesleept, echt een aanrader.

Lees meer

Door Gwenny de Smet

op 26/10/2018

Door Lindsey Turck

op 18/10/2018

Het perfecte koppel... of zo lijkt het...
Naarmate het verhaal vordert, krijg je meer hints over wat werkelijk ‘achter de schermen’ gebeurt. Het verhaal neemt een snelle start, en je krijgt onmiddellijk een onheilspellend gevoel :) Leuke afwisseling tussen verleden en heden. De spanning neemt ook niet af naar het einde toe. Top! PS. Lees zeker ook ‘Gebroken’ !

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief