De weg naar waarheid

Door Nouk Sanchez, N. Sanchez, Tomás Vieira, T. Vieira

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
In hun bestseller De weg naar vrijheid ? het loslaten van het ego bieden Nouk en Tomás een diepgaande en praktische handleiding aan om je te ontdoen van de blokkades die ons weerhouden permanent vrede, liefde en plezier te ervaren. Ze beschrijven dat we ons ego, ons on-ontdekte ?ik? onder ogen zullen moeten zien om resultaat te kunnen boeken. Ons ego is een vals ?zelf? dat geplaagd wordt door verschillende angsten, verbroken relaties, financiële problemen en ziekten en het vindt zijn weg in ons leven met de mantra ?zoek en vind niet?.

Nouk Sanchez (geb. in Australië) en Tomás Vieira (geb. in Hongkong) kwamen in aanraking met 'Een cursus in wonderen'. Gegrepen door deze cursus hebben zij zich vervolgens beziggehouden met het proces van loslaten van het ego. Zij hebben dit verweven met hun eigen ervaring en op een praktische manier samengevat waardoor een methode is ontstaan om innerlijke obstakels te verwijderen die de aanwezigheid en de ervaring van liefde in ons dagelijks leven versluieren.

AANBEVELING: ?'De weg naar de waarheid' is niet zomaar een boek, het is een openbaring. Nouk Sanchez is een begaafde geestelijke leraar die weet waar ze het over heeft en grote helderheid bezit over hoe ze dat moet communiceren. Het schrijven van Nouk en Tomas is compromisloos, opwindend en opmerkelijk consistent.? Uit het voorwoord van Gary R. Renard, de auteur van 'De verdwijning van het universum, nietsverhullende gesprekken over illusies, vorige levens, religie, seks, politiek en de wonderen van vergeving'; en 'Jouw onsterfelijke werkelijkheid, hoe doorbreek je de cyclus van leven en dood; en 'De Liefde heeft niemand vergeten'.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Edgard Meuleman

op 04/05/2018

Via "een cursus in wonderen" kwamen Nouk Sanchez en Thomas Vieira in aanraking met het proces van leren loslaten van het ego. Gelukkig hebben we allemaal een ego om onze identiteit te ontwikkelen. Dus het is heel natuurlijk. Maar de kunst is inzichten te verwerven die je het verschil doen ervaren in denken en handelen vanuit een ruimere visie versus denken en handelen vanuit je ego. Dit boek is in dit verband beslist een aanrader en zeker voor hen die door dit thema geboeid zijn. Zelf liet ik me o.a. door dit boek inspireren bij het schrijven van mijn eigen boek "Ego-Energie in arbeidsorganisaties", dat in eigen beheer uitgaf.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief