Listomania

Stijn Voorde

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Niets meer, maar zeker ook niets minder, dan een verzameling lijstjes die een reeks belangrijke en onbelangrijke facts uit vele decennia pop- en rockgeschiedenis verzamelen.
Welke Belgische bands zijn te horen in grootse Hollywoodproducties? Naar welke muziek luisteren onze politici? Wat zijn de belangrijkste plagiaatgevallen? Welke muzikanten vochten ooit een spannende oorlog uit op Twitter? En wat zijn de slechtste/grappigste hiphop- teksten ooit?
* Over de rider van Marilyn Manson doen de wildste geruchten de ronde, maar in werkelijkheid valt het allemaal heel goed mee. De bloeddorstige satanist vraagt 4 snoepzakjes Harribo Gold Gummi beertjes (150 gram), 1 fruitschotel met hoofdzakelijk aardbeien en watermeloen, verse dipsaus op basis van ajuinen en popcorn voor in de microgolfoven.
* Frank Sinatra eiste een neus-, keel- oor- specialist die zich 24/24 paraat hield met een koffer aangepaste medicatie. The Voice vroeg in zijn kleedkamer enkele flessen gin, vodka, Jack Daniels, Chivas Regal, kwaliteitswijnen en (light) frisdrank.
* De concerten van Gorgoroth, de beste Noorse black metalband zijn legendarisch, maar organisatoren hebben maar beter een goede supermarkt in de buurt. De band vraagt extra zacht roze toiletpapier, 50 schapenkoppen én 200 meter prikkeldraad.
* RnB- prinses Rihanna vraagt in haar kleedkamer een lading kussens en een vloerkleed met luipaard- of cheetaprint. Verder wil ze ook nog vier kleine vazen met witte tulpen en een boeketje rozen. Als er geen tulpen te vinden zijn, wil ze witte lelies of witte freesias als tweede keuze.Wat anderen schrijven over dit boek

Schrijf als eerste een recensie over dit boek!

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!