Damn horny

Door Marie Lotte Hagen

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Het meest sexy boek van dit moment - samengesteld door DAMN, HONEYBeschouw dit boek als een ode aan wat seks voor niet-cismannen allemaal is en kan zijn en als een pleidooi om schaamteloos van dit alles te genieten.


Tot nu toe heeft de wondere wereld van de seksverhalen Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, ook bekend als feministisch duo DAMN, HONEY, vaak teleurgesteld. Bakken cis- en heteronormativiteit, schoonheidsideaal galore, het gros wordt verteld vanuit de mannenblik en breek hen de bek niet open over dat eeuwige geseksualiseer van lesbische vrouwen en het fetisjeren van dikke mensen, trans mensen of mensen met een beperking.


De auteurs besloten het heft in eigen handen te nemen en een erotische bundel samen te stellen met verhalen waar ze zelf heet van worden, geschreven door hun favoriete feministen. Ook beantwoordden hun podcastluisteraars de vraag: ‘Waar krijg jij de hots van?’
Verwacht dikke konten, strap-ons en packers, geile dominante vrouwen en non-binaire personen die weten wat ze willen, klungelseks, communicatie in bed, spank sessies en nog veel meer.Damn horny is een verzameling van diverse seksverhalen, queer as fuck en ver weg van de eeuwige male gaze. Met verhalen van Babs Gons, Alma Mathijsen, Tatjana Almuli, Stella Bergsma, Simon(e) van Saarloos, LIONSTORM, Maud Wiemeijer, Kaat Bollen en anderen. En natuurlijk de honeys themselves.Je eigen erotische portret winnen? Maak bij aankoop van Damn, horny kans op een van de vijf portretten door Linda Rusconi, t.w.v. € 181,50! Kijk voor de actievoorwaarden op de ingestoken flyer.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door els van haute

op 11/06/2021

Damn Horny. Hete verhalen zoals je ze nooit eerder las. Samengesteld door: Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen.

Marie Lotte en Nydia, beter bekend als Damn Honey, zijn geweldige mensen die alleen maar geweldige dingen produceren. Of ze nu samen een podcast maken, een menstruatie-boek vertalen, een feministisch pamflet schrijven, poseren voor hun naaktkalender of een erotische verhalenbundel samenstellen; het is allemaal gigantisch goed, boeiend, leerrijk en sexy.

Geen onderwerp is hen te lastig of te taboe, alles durven ze aansnijden en ze zijn nooit te beroerd om toe te geven dat ze zich soms vergissen en zelf nog veel te leren hebben. Nydia en Marie Lotte verdienen een standbeeld volgens mij, eentje in fluoroze. Zeker voor dit boek.

Damn Horny is niet zomaar een bundel vol erotische verhalen en fantasieën van henzelf, fans, luisteraars, beroemde schrijvers (zoals Alma Mathijsen, Kaat Bollen, Tatjana Almuli,…) en hun eigen (moedige) uitgever Myrthe. Nee; het zijn zeer diverse verhalen, dus niet cisman- of hetero-normatief gericht, maar wel lekker queer. Geen male gaze en schoonheidsidealen maar wel buikjes, packers, zeggen wat je lekker vindt en opkomen voor je eigen genot.

Dat maakt deze bundel echt anders, echt lekker en gewoon heel geil. Geen wonder dat de eerste druk in no time uitverkocht was. Marie Lotte en Nydia, jullie weten toch wat jullie te doen staat hé!? Dit boek vraagt om een vervolg. Met weer een verhaal van jullie want Send is echt een geile opener. Het wordt een loeihete zomer…

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief