Peachez, een romance

Ilja Leonard Pfeijffer

Fictie

4 /5

Gelezen? Geef jouw waardering

Succesvol toegevoegd
Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie. Maar geldt dat niet in wezen voor alle liefdesrelaties?
Peachez, een romance behandelt het moderne fenomeen van catfishing en zo ook het eeuwige thema van de zoektocht naar geluk in de liefde, maar het is ook een filosofische roman die leest als een thriller.

Wat anderen schrijven over dit boek

Prachtig boek, zo mooi geschreven.

Prachtig!
Dit is een gedicht, een ode aan de liefde.

Hoe iemand kan blijven houden van een liefde die niet bestaat. Prachtig.

De rust en het inzicht dat die man heeft op het einde van het boek. Dit heeft mij heel diep geraakt. Dat liefde geven niet enkel bedoeld is om liefde terug te krijgen. prachtig

Een hele week met "Love is blindness" van Jack White in je hoofd rondlopen en dan op zondag Peachez lezen, toeval? Over hoe liefde blind kan zijn, al houdt Pfeijffer tegelijkertijd een vurig pleidooi voor het geloof in de liefde!

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan om verder te gaan!