Wie naar de sterren grijpt

Door Kristin Hannah

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

Kate en Tully zijn hartsvriendinnen. De serieuze Kate komt uit een liefdevol gezin. Tully is een druktemaker en houdt van glamour. Bij haar thuis is het helemaal niet leuk. De meisjes sluiten een pact dat ze altijd op elkaar kunnen rekenen, een belofte die dertig jaar zal standhouden. Inmiddels is Tully een beroemd journaliste geworden. Kate heeft gekozen voor een huwelijk met John en voor het moederschap. Na een bittere ruzie verliezen de twee vrouwen elkaar lange tijd uit het oog. Tot Tully een dringende oproep krijgt…

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Linda Vermeulen

op 04/11/2019

Het verhaal van Kate en Tully. De één heeft grote ambitie om verslaggeefster te worden, de ander wil moeder worden. In hun jeugd beloven ze elkaar eeuwige vriendschap. Zal hun vriendschap stand houden?

De liefhebbers van feel-good romans zullen dit boek zeker waarderen. Ik mis suggestief schrijven, alle gevoelens worden expliciet beschreven. Het is zeemzoet en het einde is heel emotioneel.

Het boek is vooral een mooi tijdsdocument. De hoofdstukken 'De jaren zeventig', 'tachtig' en 'negentig' nemen je mee terug naar die tijd.

Er worden veel liedjes in het boek genoemd. Ik heb ze allemaal beluisterd om in de sfeer van het boek te komen en in de sfeer van die periode. Ook alle namen van TV-series en nieuwsankers heb ik opgezocht. Zo wordt het boek een leuke beleving.

Zie voor mijn volledige recensie: www.linda020.webnode.be

Lees meer

Door Katrijn Van Mol

op 24/05/2018

Dit boek gaat over de vriendschap van Tully en Kate die elkaar als tiener hebben ontmoet. Je leest de up en downs gedurende hun 30-jarige vriendschap, hoe ze elkaar altijd nodig zullen hebben in hun leven welke richting ze ook uitgaan.
Prachtig, ontroerend, pakkend. De tranen rolden over mijn wangen naar beneden maar een glimlach kwam er zeker en vast ook aan te pas.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief