In Einsteins achtertuin

Door Amanda Gefter

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
'In Einsteins achtertuin' is het waargebeurde verhaal van Amanda Gefter, die besloot samen met haar vader de grootste mysteries van het universum op te lossen. Ze verslonden alle beschikbare boeken en bluften zich onder valse voorwendselen naar binnen bij natuurkundecongressen om daar in gesprek te gaan met beroemde denkers als John Wheeler, Leonard Susskind en Stephen Hawking.

Gefter maakt de moeilijkste natuurkunde begrijpelijk, terwijl ze op hartverwarmende manier beschrijft hoe de band met haar vader zich ontwikkelt. Ze schrijft zowel geestig als ontroerend, nuchter en meeslepend.

Al duizenden lezers omarmden het unieke verhaal van Amanda Gefter en deze 'surprise-bestseller' is inmiddels al vele malen herdrukt. Na het lezen zal je kijk op het universum nooit meer hetzelfde zijn.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Roberto Verde

op 04/09/2020

Een schitterende benadering van de actuele fysica en haar verhouding tot het begrip "werkelijkheid". Het boek legt aan de hand van de persoonlijke ontdekkingsreis van de schrijfster uit hoe je naar fysica kan kijken. Hoe de theorie die ten grondslag ligt een filosofische repercussie heeft.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief