Vals

Door Mel Wallis de Vries

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Abby, Maud, Pippa en Feline kennen elkaar van school en zijn al jaren vriendinnen. In de kerstvakantie gaan ze naar een huisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. De meiden doen er een beetje lacherig over. Maar dan verdwijnt Maud opeens na een ruzie. De overgebleven drie vriendinnen zijn bezorgd, maar denken dat Maud naar het dorp is gelopen. Als Feline ook verdwijnt én ze bloedsporen in de sneeuw vinden, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Pippa en Abby kunnen door het slechte weer geen kant op. De sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten de vriendinnen eigenlijk wel alles van elkaar?

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Gor Akopian

op 22/01/2019

Ik heb dit boek moeten lezen voor een opdracht op school en het is een fantastische boek. Ik zou het zelf nooit genomen hebben uit de bibliotheek omdat het lijkt op een meisjesboek. Het is een zeer goede thriller en het verhaal is zeer spannend. Ik zal jullie maar één iets zeggen en dat is dat je nooit gaat kunnen raden wie de dader is.

Lees meer

Door Lore Wallays

op 22/01/2019

Ik vond dit boek een echte aanrader. Het blijft spannend tot de laatste seconde. Je blijft voortdurend zoeken naar wie de dader is en wat er gebeurt is met de meisjes. Ook voor trage lezers leest het boek zeer vlot.

Lees meer

Door Lotte

op 22/01/2019

Het boek gaat over vriendschappen, liefde en familierelaties maar het is meer dan dat. Het is een echte thriller waar je meegenomen wordt vanaf de eerste bladzijde. Zeker een aanrader!!

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief