Oorsprong

Door Dan Brown

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
In Oorsprong van Dan Brown keert Robert Langdon weer terug om een van de grootste mysteries in zijn carrière op te lossen. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast in het hypermoderne Guggenheim-museum in Bilbao, voor een belangrijke onthulling die de wetenschap voor altijd zal veranderen. De gastheer van de avond is Edmond Kirsch, een veertigjarige miljardair en futuroloog wiens oogverblindende hightech uitvindingen en gewaagde uitspraken hem wereldberoemd hebben gemaakt. Maar de zorgvuldig georkestreerde avond barst plotseling uit in chaos, waardoor Kirsch’ waardevolle ontdekking voorgoed dreigt te verdwijnen. Samen met de elegante museumdirecteur Ambra Vidal vlucht Langdon naar Barcelona, waar ze een spoor volgen dat ze uiteindelijk oog in oog zal brengen met Kirsch’ schokkende ontdekking…

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Steff Lameir

op 21/05/2019

Een mooi boek, hoewel dit naar mijn mening het minste werk van Dan Brown is. Met momenten krijg je het gevoel dat de auteur alleen maar tijd aan het rekken is om de ontknoping uit te stellen. Als je eindelijk bij de ontknoping komt, slaagt deze dan ook nog tegen. Het was niet het beste boek van Dan Brown, wat niet wegneemt dat het een goed boek is. Alleen zijn we van Dan Brown meer gewend.

Lees meer

Door Chris Verhaegen

op 24/07/2018

Ja je mag lachen maar ik heb toch weer genoten van een spannend verhaal en bovendien weer enkele tips gekregen voor een lang weekend. Het was weer een zeer typisch Dan Brown gedoe, maar hij doet dat goed. Effe een volle dag doorlezen en gewoon genieten. In de vakantie moet zo iets.

Lees meer

Door Wim De Laet

op 03/07/2018

Minste boek van Brown. Verhaallijn ligt altijd in zelfde vorm als vorige verhalen met bizarre plotwendingen. Ik kon me nooit echt inleven in het verhaal hetgeen mij zeer ongeloofwaardig overkwam (Vorige boeken zijn dit ook maar toen kon ik me er inleven, hier niet

Lees meer
LB

Door Luc Beuselinck

op 23/05/2018

Toch het minst goede boek van Dan Brown dat ik al gelezen heb. 100 blz korter zou de spanning ten goede komen. De verwachtingen worden door het slot niet ingelost.

Lees meer
p

Door peggy

op 05/05/2018

Veel verhaal voor weinig inhoud... ontknoping was teleurstellend. Wetenschappelijke theorieen en culturele beschrijvingen van barcelona en omgeving maakten dit wat goed.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Enkel je voornaam wordt getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief