In het water

Door Paula Hawkins

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning.

Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis.

De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

In dezelfde hypnotiserende stijl als Het meisje in de trein, waarmee Paula Hawkins miljoenen lezers wereldwijd wist te raken, ontspint zich een verbluffend en gelaagd verhaal dat zich afspeelt in een kleine gemeenschap, waar pijnlijk duidelijk wordt dat herinneringen niet te vertrouwen zijn…

Kijk uit voor diepe wateren, je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Maureen Dewyze

op 17/07/2018

Hoe meer je in het boek verder leest, met hoe meer vragen je komt te zitten. Het boek blijft verrassen tot de laatste bladzijde. Fijne lectuur voor een "zomer van het spannende boek".

Lees meer

Door Viviane Smets

op 30/05/2018

Spannend boek , met een heel verrassend slot , elk hoofdstuk wordt afwisselend verteld vanuit het standpunt van de hoofdrolspelers , een echte pageturner , spannender dan haar 1ste roman "het meisje in de trein"

Lees meer

Door Lindsay Cornette

op 03/05/2018

Spannende thriller opgedeeld in hoofdstukken waar je telkens door de ogen van een ander personage kijkt. De zoektocht naar het waarom blijft spannend tot op het eind.

Lees meer

Door Carine Carine Vannieuwenhuyse

op 01/05/2018

Ik heb het niet uitgelezen, het kwam niet op dreef, vond ik!

Lees meer

Door Sofie Ignoul

op 30/04/2018

Na een veelbelovend 'meisje op de trein', waren de verwachtingen voor dit boek hoog. Helaas valt het best wel tegen en kan de kracht van het vorige boek niet voortgezet worden.
Veel personages die soms onnodig uitgesponnen worden, wat vooral verwarrend werkt. Een niet echt origineel of verrassend plot.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief