De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Ik nog wel van jou

Door Elke Geurts

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd

Het leven is een slechte film. Alleen daarom al is het zaak dat wij mensen er iets beters van maken.

'Ik hou niet meer van je.' Met deze eenvoudige woorden loopt de man van E.G. haar leven uit. De nieuwe werkelijkheid lijkt slechts een nare droom, ook omdat ze elkaar nog elke dag zien; ze hebben twee jonge dochters, delen een huis en 24 jaar van hun leven. E. zet alles op alles om er een ander verhaal van te maken, een béter verhaal. Want zij zijn toch anders dan die andere stellen die uit elkaar gaan? Het kan nog goedkomen, denkt ze steeds, terwijl ze toekijkt hoe haar grootste angst langzaam maar zeker realiteit wordt.

Ik nog wel van jou is het huiveringwekkende en ontroerende verslag van een gezin dat uiteenvalt, maar tegelijkertijd een boek over het geloof in de liefde en de kracht van literatuur.


Wat anderen schrijven over dit boek

Door Nadia Huyge

op 17/04/2019

Het uitgangspunt was interessant, maar het boek heeft de verwachtingen niet ingelost. Het begin -dat nulmoment- was chaotisch en rommelig, er worden voorspellingen gedaan over wat hij gaat zeggen terwijl je helemaal niet weet waar in het verhaal je ergens bent terecht gekomen,....
Jammer want velen zouden baat kunnen hebben bij en troost kunnen vinden in een goed boek over het proces van afscheid nemen van je huwelijk, de scheidingprocedure en terug overeind krabbelen om aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Lees meer

Door Gudrun Verschuere

op 02/08/2018

goed geschreven en zeer leesbare autobiografie over een tanend huwelijk en het verloop van de scheiding. Goed in zijn genre.

Lees meer

Door loukas Van Cleemput

op 24/07/2018

had er veel meer van verwacht.

Lees meer

Door Marijke Decaestecker

op 07/06/2018

Vond het nogal langdradig. Mss is de realiteit ook zo?

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief