De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Noord

Door Sien Volders

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
In de vroege jaren tachtig trekt Sarah, een jonge zilversmid op een kantelpunt in haar leven, voor een tijd naar het noorden. Ze komt in een afgelegen goudzoekersstadje terecht en ontmoet er Mary, die de enige winkel en het postkantoor uitbaat. Het pad van beide vrouwen kruist dat van twee mannen: mannen die leven voor muziek, vrijheid en het ongetemde bestaan. Gaandeweg leert Sarah hoe Mary's leven een voorafspiegeling is geweest van het hare en wat het betekent vrij te zijn.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Nadia Huyge

op 06/11/2020

Wat een prachtig debuut ! Mooi verhaal en door de beeldende taal leek het alsof ik er zelf rondliep. De setting deed me sterk denken aan Butcher’s Crossing van John Edward Williams. Heb genoten, bijna in één ruk uitgelezen. Kijk uit naar haar volgende boek !

Lees meer

Door Sofie D'hoore

op 21/12/2019

Prachtig geschreven! Een stijl waar ik enorm van hou. Metaforen zonder dat je het gevoel krijgt dat ze geforceerd overkomen. Heel mooi. Ook het thema sprak me aan. Een boek om van te genieten en op je gemak te lezen.

Lees meer

Door Melissa Schuurman

op 29/06/2019

Hey verhaal was niet wat ik verwacht had. Door de mooie schrijfstijl kan ik me levendig inbeelden hoe de stadjes uit het boek eruit zouden zien. Het boek spreekt tot de verbeelding, de verhaallijn vond ik echter maar magertjes. Toch goed genoten van dit boek.

Lees meer

Door Rinke Vanhoeck

op 16/05/2019

Wat een wonderschoon verhaal.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief