De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Congé Dessiné

Door Frederick Feyfer

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
'Door de jaren heen zag ik alles steeds sneller gaan. Ook de manier waarop mensen hun indrukken vastleggen en delen. Ik deed het tegenovergestelde en koos voor een trage aanpak.'
Frederick Feyfer (Leuven, 1977) is grafisch vormgever en illustrator. Elk jaar schakelt hij bewust voor een langere periode de digitale knop uit om met een rugzak vol schetspapier, vulpotlood en aquarelverf exotische oorden op te zoeken. Het is zijn vorm van onthaasting.
In zijn debuutalbum Congé Dessiné zijn twintig jaar tekenen en reizen voor het eerst gebundeld tot een verzameling indrukken en ontmoetingen die je meenemen op een visuele trip langs vier continenten.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Redactie LZWL

op 02/12/2019

Saskia De Schutter over 'Congé Dessiné':

‘12 landen, 150 kanttekeningen’, exact wat het is: Feyfer reisde de wereld rond en deed indrukken op. Tourist traps of plaatsen waar geen (buitenlandse) hond komt in Azië, Europa en Amerika. Mensen, gebouwen tekent hij, vaak laat hij mensen op straat poseren, soms zijn het vluchtige passages waar anekdotes bij passen. ‘Congé Dessiné’ is een apart boek, je zou willen dat je eigen herinneringen zo mooi te boek gesteld zijn, een fijne dosis tegen selfieland.'

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief