Het verloren lijk

Door Nancy Bastiaans

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
Over de inhoud Vijf jaar na de moord op haar man wordt Lil Magill gerekruteerd voor de geheime organisatie 'Dravenge'. Haar missie 'Eliminatie Hofman' wordt, naarmate ze meer te weten komt over haar verleden, steeds persoonlijker. Wanneer zelfs haar grote liefde onbetrouwbaar blijkt, ligt het lot van vele kinderen in haar handen. Over de auteur Nancy Bastiaans (1971) nam na jarenlang beroepsmatig schrijven de 'creatieve pen' in de hand. Meerdere malen verschenen haar korte verhalen in Schrijven Magazine. In diverse bundels werden verhalen van haar gepubliceerd, waaronder Vrouwenthrillers.nl Het verloren lijk is haar debuut.

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Yvonne Sonke

op 14/01/2020

Dit boek laat je vanaf de start op het puntje van je stoel zitten. Of languit op de bank, omdat je focus te kunnen houden.
In de eerste hoofdstukken gebeurt veel en ontwikkelt het verhaal zich razendsnel. Omdat ik even het overzicht dreigde kwijt te raken, geen details wilde missen en de personages uit elkaar wilde kunnen houden, heb ik de eerste hoofdstukken nog een keer gelezen voor ik verder ging. Dit kan ik elke lezer aanraden. Zelf als je de eerste hoofdstukken een tweede keer leest, is het geen moment saai. In tegendeel.
Het verhaal zit goed in elkaar, met complexe verbanden tussen gebeurtenissen en personages die langzaamaan steeds duidelijker worden voor de lezer.
Een indrukwekkend debuut van deze schrijfster!

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief