De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

De balling

Door Erik Kriek

Waardering
Jouw waardering
Succesvol toegevoegd
IJsland, 10e eeuw. Hallstein, een Vikingkrijger, keert terug naar huis. Jaren geleden is hij verbannen wegens de moord op zijn beste vriend Hraffn. Als Hallstein thuiskomt blijkt niet iedereen blij met zijn terugkeer: Hraffns broer Einar zint op wraak... Zal Hallstein aan zijn gewelddadige verleden kunnen ontsnappen en de rust vinden waar hij zo naar verlangt?

Wat anderen schrijven over dit boek

Door Redactie LZWL

op 27/10/2019

Marjan Temmerman, journalist VRT NWS en stripfanaat over 'De balling':

'De balling' is een verhaal over twee families in de Vikingtijd. De doorleefde personages roepen zonder uitzondering afkeer én mededogen op. Je wordt ondergedompeld in een beklijvende sfeer met een complex samenspel van macht en liefde, eer, bezit en verscheurende keuzes maken. Bijzonder spannend en meeslepend en dat wordt verscherpt door de tekenstijl in wit-zwart/blauw, met woeste scènes in rood-zwart.

Lees meer
Schrijf je mening over dit boek. (Je voornaam & achternaam worden getoond)
Geef je waardering:

Uw recensie werd succesvol toegevoegd

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief