De website langzullenwelezen.be gaat begin volgend jaar offline en de informatie wordt sinds 1 november niet meer aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws uit de VRT-programma's en leestips ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Over LangZullenWeLezen

Welkom op langzullenwelezen.be, het boekenplatform van VRT en haar netten. Met LangZullenWeLezen wil de VRT iedereen goesting geven om meer - of weer - te gaan lezen.

Blijf op de hoogte van het belangrijkste boekennieuws. Snuister eens tussen wat de VRT in woord & beeld aan boeken te bieden heeft. Miste je een interview over de laatste klepper van je favoriete auteur? Op langzullenwelezen.be kan je het ongetwijfeld nog eens beluisteren of bekijken. Van Interne Keuken, Touché en De Wereld Vandaag op Radio 1 tot Pompidou op Klara en De Madammen op Radio 2, van De Afspraak tot Winteruur op Canvas: we verzamelen het hier allemaal.

En daar blijft het niet bij.

Regelmatig worden er door bekende lezers, mensen uit de boekensector en schrijvers boeken in de kijker gezet. Kijk naar onze video’s en luister naar de mooiste podcasts met gesprekken over boeken en met auteurs. Ontmoet andere boekenliefhebbers en auteurs. Houd daarom onze literaire kalender in de gaten. Daar vind je een selectie van events rond boeken in heel Vlaanderen.

Ontvang boekennieuws door je te abonneren op onze nieuwsbrief, en sta zelf eens in de kijker: we pikken regelmatig een recensie van één van onze boekenvrienden op.

Volg ons zeker ook op Facebook en Instagram.

Heb je een vraag, mededeling, suggestie? We lezen het graag op langzullenwelezen@vrt.be.

LangZullenWeLezen is een initiatief van de VRT in samenwerking met boek.be.

Nog meer boekennieuws op

Kom erbij en lees mee.

Begint het te kriebelen?

Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Log in met je VRT profiel

Meer leesplezier?

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes?
We sturen je elke week een verse update!

Schrijf je in op de nieuwsbrief